Tervetuloa!

TERVETULOA!

Julkaisemme Blogissamme artikkeleita pakolaisuuteen liittyvistä asioista, ilmiöistä ja tapahtumista niin Suomessa kuin muuallakin. Elämme kansainvälistyvässä maailmassa, emmekä voi lähestyä näitä kysymyksiä ainoastaan kansallisella tasolla. Monet muuttoliikkeeseen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet ovat kiistanalaisia, minkä vuoksi on välttämätöntä levittää tietoa, jonka paikkansapitävyys on tarkastettu asianmukaisesti. Uskomme, että tänä disinformaation, tarkoitushakuisen poliittisen retoriikan, tunnelähtöisten mielipiteiden ja valeuutisten aikana tutkitulla tiedolla on erityisen tärkeä rooli objektiivisen näkemyksen muodostamiseksi.

On tärkeää huomata, että kun puhumme turvapaikanhakijoista ja pakolaisista, puhumme usein elämän ja kuoleman kysymyksistä. Kannustamme päätöksentekijöitä ja tiedotusvälineitä käsittelemään aihetta helppojen johtopäätösten tai poliittisen tarkoitushakuisuuden sijaan asian vaatimalla vakavuudella ja rehellisyydellä. Mielestämme ihmisoikeudet ovat itsestäänselvyys, mikä ei saa muodostua poliittiseksi kysymykseksi tai viihteeksi.

Verkkosivuiltamme löydät helposti tietoa siitä, keitä olemme ja mitä teemme.  Toivomme sinun myös miettivän mahdollisuuksiasi vapaaehtoistyöhön. Otamme joukkoomme  jatkuvasti uusia vapaaehtoisia ja pienelläkin panoksella voi olla suuri merkitys. Puolustamalla oikeudenmukaisuutta ja  ihmisoikeuksia meillä on tilaisuus saada jälkemme historiaa tavalla, josta voimme olla ylpeitä.

Pakolaisten puolesta ry

Leave a Reply

Your email address will not be published.